Wednesday, March 23, 2005

Eh...

Ken je dat? Dan let je éven niet op, en dan ben je ineens beleidsmedewerker op de universiteit. Voor vier maanden slechts, dat wel.

5 comments:

  1. Anonymous23/3/05 17:48

    Hoe heb je dat dan weer gedaan? En beleidsmedewerker? Wat moet je doen?

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/3/05 19:44

    Zo beleidsmedewerker,

    Aangezien jij nu het beleid gaat maken kun je wellicht ook wat aan die walgelijke universiteitsnaam doen van jullie...

    Universiteit van Nijmegen klinkt toch stukken beter dan de naam van een of andere Paapse nep-martelaar uit het jaar nul.

    Olé!

    ReplyDelete
  3. Beleidsmedewerker, tja. Hoe ik eraan kom? 'Men' kende me nog van mijn studentenraadstijd. En wat ik ga doen? Het komt erop neer dat ik beleidsstukken ga schrijven (hence the name ;)) en die vervolgens aan het College van Bestuur ga uitleggen zodat de heren weten waarover ze spreken. En die beleidsstukken zullen voornamelijk over studenten gaan: Financiële ondersteuning, topsportregelingen, begeleiden opleidingscommissies, etc. Waar ik eigenlijk altijd al mee bezig was in de studentenraad. ;)

    De naam ga ik dus niet aanpakken. Dat heeft ook geen zin. Daarnaast, Radboud gaat een geuzennaam worden, let op mijn woorden! Elke week staat er inmiddels wel een Nijmeegse hoogleraar in de krant die het beleid van Balkenende affikt. Ik hou van mijn universiteit, soms. ;)

    ReplyDelete
  4. Anonymous24/3/05 17:17

    Wil dat zeggen dat je eigenlijk een eh... hoe heet zo'n ding ook weer... Baan hebt?
    /p

    ReplyDelete