Friday, October 27, 2006

BA

En dan sta je daar met zo'n kokertje in je hand en dan realiseer je je dat je BA bent en dan is het enige dat je kunt denken "I pity the fool who goes out tryin' a' take over da world, then runs home cryin' to his momma!"

9 comments:

  1. Ik heb het al via andere wegen overgebracht, maar nogmaals: ontzettend gefeliciteeeeeerd! :D Kan niet wachten om 'm te zien. Kan je er geen foto van maken? (a) Maar goed, het gaat natuurlijk om de betekenis. Enne, die quote mag je uitleggen ;-) -xx-!

    ReplyDelete
  2. Omdat je het zo lief vraagt ;)
    De koker
    Het diploma

    Enneh... je bent waarschijnlijk nét te jong voor The A-team? ;)

    ReplyDelete
  3. Ik denk eerder nét niet jongentjesachtig genoeg ;)

    Gefeliciteerd, Rudolf!

    ReplyDelete
  4. Gefeliciteerd!

    Kokette koker trouwens...

    ReplyDelete
  5. Mooooooooooi!!

    En jawel hoor! Ik had zelfs scheerkaartjes van the A-team. Weten jullie nog? Wie het kaartje het verst kan krijgen door hem tussen wijs- en middelvinger naar voren te werpen? Dat heette scheren. Heel wat stuivers aan verloren :( In de tijd van The Nightrider was dat ook. Ah well, ik was alleen nog niet oud genoeg op quotes te onthouden ;-)

    ReplyDelete
  6. Gefeliciteerd! En nu dus, zo ik ongeveer doe vermoeden, ook nog een voortzetting van het een danwel het ander? Chapeau :)

    (En je interessante uitspraken gaven reden nummer twee om je te stalken. Dus. Al was het maar om zo nu en dan eens wat échte poëzie te kunnen lezen ;) )

    ReplyDelete
  7. Dank! Dank!

    Hihi, scheerkaartjes! Daar was ik dan weer te weinig jongensachtig voor denk ik ;)

    En ja, fo-cus, ik ben intussen hard bezig aan mijn master-scriptie; maar heb een ambitieus maar langetermijn-tijdpad vastgesteld. 't Feestje zal niet eerder dan ergens in 2008 vallen. ;)

    ReplyDelete
  8. D'oh! Ben ik dan gewoon stiekem een tomboy?

    Zet 'm op, Pepster! (H)

    ReplyDelete
  9. Whaha! :D
    Maybe you were, long ago ;)

    ReplyDelete