Thursday, September 07, 2006

Nog een huishoudelijke mededeling

Ja, ik heb dus een diploma en nee, ik ga het niet vieren. Heb er echt geen zin in.

That having said, is er iemand die me kan uitleggen waarom SBS een dartwedstrijd niet meer uitzendt terwijl de laatste beslissende leg net begint? :/

10 comments:

  1. Over je niet-feestje hebben we het al gehad (a) maar ik wilde toch nog even reageren over het darten - uiteraard - Darten staat gewoon niet op een eerste plaats en moet vaak wijken voor iets anders. Ik frustreer me daar al jaren over, maar tegenwoordig mogen we - in vergelijking met het verleden - echt niet klagen. Maar goed, dan moeten ze de site wel zó maken dat het de capaciteiten aan kan, vooral als ze er veelvuldig naar verwijzen om de wedstrijd daar verder te kunnen kijken. Ik kan er maar één ding op zeggen: Bugger!

    ReplyDelete
  2. En ik zeg: het zijn non-valeurs daar! ;)

    ReplyDelete
  3. Het is wel balen, maar wat ik aan wilde geven is dat zonder SBS we helemaal niets hadden kunnen zien. Halfvol enzo ;-)

    ReplyDelete
  4. Haha, je hebt natuurlijk gelijk :D
    Maar is er eigenlijk nou al een uitslag bekend? :)

    ReplyDelete
  5. Van Gerwen is oké, olé, olé!!!!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous10/9/06 16:09

    Ieder die ooit heeft gedacht dat Pepijn nooit het drs-schap zou halen, kan nu zijn misvatting erkennen. Pep studeert keihard door cohorten heen en haalt uiteindelijk het Bachelaureaat, en wie weet over weer 12 jaar het magisterschap.


    laten we een "Wij zaten fout in over Pepijn" manifestatie houden in het Tolhuis. Datum volgt...

    ReplyDelete
  7. Eh, nee dus. ;)

    Eenieder die ruiterlijk zijn ongelijk wil toegeven kan dat óf persoonlijk komen doen, óf op het feestje ter ere van het behalen van mijn magistraat. Maar daarvoor dien je nog enkele jaartjes geduld te betrachten...

    ReplyDelete
  8. Anonymous10/9/06 22:46

    Jawel!

    Een bloemetjesmanifestatie in het Tolhuis waarbij we geitenwollensokken dragen, brandnetelthee uitdelen en met zwarte oogschaduw en vleermuisjurken elkaar Legolas en Galadriel noemen!!!
    In het voorstel stond niet dat jij aanwezig zou moeten zijn, hoewel dat wel zo zou moeten zijn.

    Daarnaast, wachten op het magistraat kan nog eonen duren, zo begrijp ik. Een epicurist als ik kan niets anders dan voorstellen het zo snel en groots mogelijk te vieren. Eventueel zonder jou, en enkel met jouw financiële ondersteuning!

    ReplyDelete
  9. Mag ik je gezien de huishoudelijke aard van dees posting, in Donnermodus wijzen op de eclatante misverstanden (not to mention de blatante onwaarheden) die je blog in zich herbergt? Ik quoteer: "Wie is Pepje? (yadda yadda) studie geschiedenis, scriptie schrijvend". Dus geen wonder dat mensen je niet aanspreken met Eerwaarde Hooggeleerde zoals het een Magister Academiis Procrastinator betaamt.

    Voorts ben ik het way oneens met een keur aan onzorgvuldigheden in je sidebar, met name de toevoeging 'mensen' bij Bubbles & Teig, de toevoeging 'leuke' bij Bram, en het (mede gezien de datum) onwaarachtige '861 days' bij de Official GWB Days Left In Office Countdown.

    ReplyDelete
  10. Oké, je hebt een punt qua leuke mensen, dat zal aangepast worden! (y)

    Qua scriptieschrijven: eh, nou, ik ga gelijk door met mijn master... ten minste, een dezer weken.

    En eh... zo lang duurt het echt nog wel ongeveer. Vrees ik. :(

    ReplyDelete